You are here

Wat houdt een pasbeurt in?

Om het ontwerp op maat te kunnen vervaardigen is er een patroon ontwikkeld op basis van jouw maten. Dit om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat perfekt zal passen. Aan de hand van dit patroon wordt het stof gesneden met als gevolg dat het ontwerp uit vele verschillende delen stof bestaat. Deze delen vormen samen het pasmodel. Vooraleer ze definitief in elkaar gezet worden, worden deze delen tijdens de eerste pasbeurt op de klant vastgespeld. Zo onstaat er een eerste indruk en kan het pasmodel bijgestuurd worden waar nodig. Dit pasmodel bevat uiteraard nog geen versieringen.

De versieringen worden in detail besproken en eventueel al opgespeld. Elke mogelijkheid wordt getoond met allerhande materialen uit het atelier. Je wordt als het ware mee ondergedompeld in een creatieve wereld van luxueuze materialen.

Na de eerste pasbeurt zal het pasmodel definitief in elkaar gezet worden, en wordt de afwerking (bijv. versieringen, ritsen, kantborduursels, applicaties, etc) aangebracht.

Tijdens de eerste pasbeurt wordt ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de accessoires voor je bruidsontwerp te bespreken. Dit is een geheel vrijblijvend advies uiteraard. November Styling is zelf verdeler van heel wat bruidsaccessoires. Gezien November Styling met een laag kostenmodel werkt, kunnen ook hier interessante prijzen gegeven worden. Indien je op zoek bent naar een persoonlijke touch, kunnen heel wat accessoires ook op maat en in de stijl van je ontwerp ontworpen worden.

Tijdens de opeenvolgende pasbeurten wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp en gepast met de nodige accessoires.

Naast de gebruikelijke bruidsaccessoires worden ook het kapsel en de visagie besproken indien gewenst. Om jou te voorzien van een geweldige look, passend bij jouw ontwerp, werkt November Styling samen met partners die gespecialiseerd zijn in bruidsmake-up en -kapsels.

Dutch