You are here

Wat kost een suite- of avondjurkontwerp op maat?

Hoewel het concept en werwijze hetzelfde is voor avondontwerpen, liggen de prijzen anders. Dit komt omdat we een heel duidelijk onderscheid maken tussen bruids- en avondontwerpen. Avondjurken in het lang vallen voor ons onder bruidskleding, en dus ook binnen deze prijsklasse, gezien we bruidsontwerpen in alle kleuren en modellen maken.

De avondontwerpen voor getuigen en andere familieleden zijn meestal in het kort en dienen als suitejurk of cocktailjurk. Ook hier gelden dezelfde regels namelijk dat prijzen afhankelijk zijn van vele nog ongekende parameters nl: keuze van het model en afwerking, keuze van soort en hoeveelheid van stoffen, en complexiteit van het patroon. We hanteren alvast geen uurtarief maar gebruiken een uitgebreide prijskaart voor alle factoren, hierboven vermeld, die over de jaren heen tot stand gekomen is. Dit maakt de offerte transparant and consistent. Wij gebruiken trouwens een computersysteem dat op basis van de opgegeven factoren een exacte prijs bepaalt die definitief is. Zo weet U zeker dat de prijs nietmeer zal verhogen gezien de jurk volgens jouw maten gemaakt wordt. Er zijn met andere woorden geen retouches van toepassing.

Om toch een prijsindicatie mee te geven. Suite- en avondjurkontwerpen komen tussen de 500 € en 750 €, gemiddeld rond de 600 €.

U vindt meer informatie terug onder rubriek Prijs.

Dutch