You are here

Exclusieve trouwjurken en zwanger

Zwangerschapstrouwjurken

Als zwangere bride-to-be ben jij niet veroordeeld tot een vormloos wijd positiegeval op jouw bruiloft. Vroeger was het not done om zwanger te trouwen, het was in die tijd dan ook moeilijk om mooie positie bruidskleding te vinden. Tegenwoordig is dit gelukkig anders: November Styling heeft ervaring met zwangere bruiden.

De werkwijze voor trouwjurken op maat wordt op verschillende manieren aangepast aan het zwangere bruidje.

Modellen die sierlijk vallen bij jouw zwangere buik zijn voornamelijk de A-lijn en de empirelijn.

- November Styling

In de eerste plaats worden speciale rekbare bruidsstoffen gebruikt voor een zwangerschaps trouwjurk die heel comfortabel aanvoelen op de buik. Er wordt voldoende rekening gehouden met de buikomtrek en de pasmomenten worden ook veel later en korter op elkaar ingepland. Ondanks het feit dat de pasmomenten veel later worden ingepland, is het ook hier aangeraden om ruim op tijd langs te komen zodat de nodige maaktijd tijdig kan gereserveerd worden.

Wil jij straks het accent leggen op je buik of wil je juist liever je buik wat verhullen in je trouwjurk? Over het algemeen kun je beter voor een jurk gaan zonder teveel tierelantijntjes. Less is more in dit geval. Kies voor soepelvallende stoffen en zorg ervoor dat je jurk niet nauwsluitend is rondom de heupen.

Modellen die sierlijk vallen bij jouw zwangere buik zijn voornamelijk de A-lijn en de empirelijn. Een A-lijn bruidsjurk is smal aan de bovenkant en wijd aan de onderkant, Een empire model heeft een verhoogde taille en loopt door tot net onder de borst. De rok loopt relatief wijd uit.

Neem gerust een kijkje op onze FAQ pagina waar je een overzicht terugvindt van veelgestelde vragen.