You are here

Je trouwjurk is uniek… en van jou!

zondag, 6 April, 2014

Je trouwjurk is uniek… en van jou!

Het is zo ver, het is vandaag jouw trouwdag. Je staat op en je voelt je hart bonzen. Het gevoel van geluk kan niet op. Vandaag is DE dag, de belangrijkste dag in je leven. Vandaag word je de vrouw van… Hoewel de geboorte van je kind zeker even belangrijk is, toch telt alleen vandaag.

Wat is belangrijk voor jou op deze speciale dag?

  • dat de bruidegom toekomt;
  • dat alles vlekkeloos verloopt;
  • en dat je schittert als nooit ervoor!

Of je wederhelft toekomt, en alles vlekkeloos verloopt, ligt helaas niet in mijn handen. Maar ik zal alles op alles zetten om jou te laten schitteren op je trouwdag zodat het een onvergetelijke dag wordt die je met een glimlach zal herinneren met dezelfde kriebels als vandaag.

Een bruid moet nog altijd een verrassing zijn voor haar uitverkorene, en niet het ‘cadeau’ zijn dat hij zelf ‘verpakt’ heeft.

- November Styling

Je trouwjurk, kapsel, juwelen, schoenen, make-up,…, alles wordt zorgvuldig uitgekozen en perfect op elkaar afgestemd. Het plaatje moet kloppen. Laat je vooral professioneel adviseren maar volg je eigen gevoel en luister naar jezelf in de vele keuzes die je maakt, en niet te veel naar je (schoon)mama, (schoon)zus, vriendin. Sommigen hebben hun trouwdag al gehad (en soms meer dan één). Het is vooral jouw dag!

Heel vaak wil de bruidegom ook zijn zegje opdringen, maar hij vergeet dan dat deze dag evenveel het jouwe als het zijne is. Een bruid moet nog altijd een verrassing zijn voor haar uitverkorene, en niet het ‘cadeau’ zijn dat hij zelf ‘verpakt’ heeft. Het klinkt misschien allemaal cliché en oubollig, maar trouwen in een bruidsjurk is nu éénmaal teruggrijpen naar traditie.

Een trouwjurk moet jouw 2deik’ zijn. Het is uniek, het is van jou, het is datgene waar je altijd over droomde… het is perfect.

Tags
Bruid
Bruidsjurk
Bruid Styling

Reageer