You are here

Welkom op mijn Fashion Blog

vrijdag, 28 maart, 2014

Welkom op mijn Fashion Blog

Welkom op deze nieuwe rubriek van de site! Als modeontwerpster en styliste adviseer ik mijn klanten dagelijks met tips en andere weetjes zodat ze zorgeloos op hun huwelijksdag in hun droomjurk met de perfecte styling kunnen genieten van alle aandacht.

Met dit forum heb ik dan ook beslist om die kennis met het brede publiek te delen zodat elk bruidje in spe goed geïnformeerd op zoek kan gaan naar haar droomjurk, accessoires en de juiste tips meeneemt omtrent bruidsvisagie, bruidskapsels en haarstukjes.

Naast bruidsjurken op maat voorzie ik elk bruidje van een complete styling...

- November Styling

Je zal op deze blog 'posts' kunnen terugvinden die enerzijds mijn kennis, ervaring en visie weerspiegelen en anderzijds de trends opvlogen omtrent bruidsmode in het algemeen. Uiteraard volg ik ook de avondmode en suitekleding nauw op gezien ook de naaste familieleden vaak exclusief op het feest wensen te verschijnen.

Naast bruidsjurken op maat voorzie ik elk bruidje van een complete styling naar accessoires: keuze bruidsschoenen, schoenen, bruidslingerie, lingerie, damestasjes, bruidsjuwelen, juwelen, hoed of haarstukje; alsook begeleid ik het bruidje in haar keuze voor een perfect passend bruidskapsel en bruidsmake-up. Hier komt vooral mijn kennis en ervaring naar voren als kleurenconsulente en styliste. Je mag je dan ook verwachten aan heel wat tips omtrent de keuze van een breed gamma aan accessoires die het plaatje van de bruid, getuigen en naaste familieleden compleet maakt.

Ik wens jullie alvast veel leesplezier!

November Styling

Tags
Bruidsjurk
Bruid Styling
Bruid

Comments

Liesbeth
Ik kijk er al naar uit! Lijkt me een heel tof idee.

Reageer